Handelsvoorwaarden

Handelsvoorwaarden

Algemene informatie

 • Aspera Digital ApS
 • Vestergade 59
 • 8000 Aarhus C
 • BTW-NR. DK42538590
 • E-mail: info@flosser-pro.nl
 • Tel.: +45 28878044 (Alle dagen: 12:00-15:00)

Prijzen

Alle prijzen zijn vermeld in Euro (EUR) en altijd incl. BTW, maar excl. verzendkosten.

Het is NIET mogelijk om een kortingscode te gebruiken op onze pakketaanbiedingen. 

Bestelling en betaling

Bij het betalen van een bestelling op de website wordt er automatisch een orderbevestiging naar je gestuurd. Wij zullen je bestelling dan inpakken en verzenden.

flosser-pro.nl biedt volgende betalingsmogelijkheden:

 • Betaalkaart
 • Klarna
 • iDeal
 • Paypal

Het bedrag wordt pas in mindering gebracht wanneer het artikel wordt verzonden.

Levering en transport

Alle bestellingen worden verzonden met Budbee, DHL (voor buitenlandse adressen) of PostNL. Wij versturen onze pakketten met Track & Trace-nummer als volledige verzekering. Bestellingen worden binnen twee (meestal één) werkdagen verpakt en verzonden.

 

Onze bezorgfirma's hebben een levertijd van doorgaans 1-2 dagen. Er kunnen echter onvoorziene vertragingen optreden bij de bezorgfirma. 

Kies je voor een afhaalpunt, dan wordt een pakket met Budbee, DHL (voor buitenlandse adressen) of PostNL naar het dichtstbijzijnde afhaalpunt bij jou in de buurt gestuurd. Je ontvangt het pakket doorgaans binnen 24 uur na bestelling en betaling. 

Kies je voor Aan huis bezorgen, dan sturen we het pakket naar jou thuis. Als je niet thuis bent wanneer de bezorgfirma komt, stoppen ze een briefje in je brievenbus waarin staat dat ze het een paar uur later opnieuw zullen proberen. 

Onze verzendkosten zijn afhankelijk van de leverancier die je kiest, maar liggen tussen DKK 29 en 39.

Reclamatierecht

De regels voor een gebrekkig product uit het kooprecht kunnen gelden voor aankopen.

Wanneer je bij ons koopt als consument heb je 24 maanden garantie. Dit betekent dat het product gerepareerd, vervangen, terugbetaald of in prijs verlaagd wordt, afhankelijk van de specifieke situatie. Het is een vereiste dat de klacht gegrond is en dat het defect niet wordt veroorzaakt door een verkeerd gebruik van het product of ander schadelijk gedrag.

Je moet reclameren binnen een "redelijke termijn" nadat je het defect aan het artikel hebt ontdekt. Als je reclameert binnen twee maanden nadat je de fout hebt ontdekt, zal de klacht altijd op tijd zijn.

Als de klacht gegrond is, zullen wij je (redelijke) verzendkosten terugbetalen. Het product moet altijd worden geretourneerd in een beschermende verpakking, en vergeet niet om een ​​kassabon voor de verzending bij te voegen, zodat wij je verzendingskosten kunnen vergoeden.

Het artikel wordt teruggestuurd naar:

Flosser / Shipship ApS

Industrigrenen 21

2635 Ishøj

Denemarken

Het pakket moet naar ons adres worden gestuurd en niet naar een afhaalpunt/postkantoor.

Wanneer je het artikel retourneert, raden we je aan om het probleem zo gedetailleerd mogelijk te beschrijven, zodat we je zo goed mogelijk kunnen helpen.

 1. Print ons retourformulier uit en vul het in.
 2. Stuur het artikel terug naar ons adres en vergeet niet het retourformulier mee te sturen.
 3. Wanneer we het pakket hebben ontvangen, sturen we de nieuwe maten op.

Wij nemen geen pakketten zonder bezorging in ontvangst of pakketten die zijn verzonden onder rembours.

We hebben drie verschillende bedenktijden

Gewoon herroepingsrecht 14 dagen

Je hebt de mogelijkheid om je gewone wettelijke herroepingsrecht uit te oefenen. Je moet binnen 14 dagen na ontvangst aan ons melden dat je je aankoop wenst te annuleren. Deze melding moet worden gedaan via info@flosser-pro.nl / Tel.: +45 28 87 80 44 of door gebruik te maken van het standaard herroepingsformulier. In je bericht moet je ons duidelijk vertellen dat je gebruik wilt maken van je herroepingsrecht. Zodra je ons in kennis hebt gesteld dat je je aankoop wilt herroepen, heb je 14 dagen de tijd om het artikel naar ons terug te sturen.

Je kunt je aankoop niet herroepen door het artikel simpelweg te weigeren, zonder dat je ons hiervan duidelijk op de hoogte brengt.

Annuleren van een deel van de aankoop

Indien je meerdere artikelen bij ons hebt gekocht, heb je de mogelijkheid om een ​​of meer artikelen te retourneren, ook al zijn ze gekocht in één bestelling.

Let op dat je de verzendkosten niet terugkrijgt wanneer je een deel van je aankoop annuleert.

Artikelen die volgens jouw specificaties zijn gemaakt of een duidelijk persoonlijk tintje hebben, kunnen niet worden geretourneerd.

Je draagt de directe kosten in verband met het retourneren van het artikel. Je draagt ​​het risico vanaf het moment van levering van het artikel.

De staat van het artikel wanneer je het retourneert

Als het artikel waarde heeft verloren en dit komt doordat je het op een andere manier hebt gebruikt dan nodig was om de aard, eigenschappen en werking van het artikel vast te stellen, dan kun je slechts een deel van het aankoopbedrag terugkrijgen. Het bedrag dat je kunt terugkrijgen hangt af van de handelswaarde van het artikel en in sommige gevallen kan het betekenen dat je alleen de verzendkosten terugkrijgt.

Wij raden je aan dat je het artikel terugstuurt in de originele verpakking.

Als de originele verpakking ontbreekt, kan dit mogelijk resulteren in een waardevermindering van het artikel.

Terugbetaling van het aankoopbedrag

Als je je aankoop herroept, krijg je je geld terug. Als het artikel in waarde is verminderd, houden we het bedrag waarvoor je aansprakelijk bent in.

Wij betalen alle van jouw ontvangen betalingen terug, inclusief verzendkosten (echter exclusief bijkomende verzendkosten in gevallen waarin je een andere leverwijze hebt gekozen dan de goedkoopste vorm van standaard levering die door ons wordt aangeboden), binnen 14 dagen vanaf de dag waarop we bericht kregen dat je de aankoop wilt herroepen.

We betalen het bedrag terug via hetzelfde betaalmiddel dat je hebt gebruikt voor de aankoop, tenzij we anders zijn overeengekomen.

We kunnen de betaling inhouden totdat we het artikel ontvangen, tenzij je ons een bewijs stuurt dat je het hebt geretourneerd.

Het artikel wordt teruggestuurd naar:

Flosser / Shipship ApS

Industrigrenen 21

2635 Ishøj

Denemarken

We accepteren alleen pakketten die rechtstreeks naar dit adres worden verzonden.

Ons verlengd herroepingsrecht van 101 dagen

We bieden een verlengd retourrecht van 101 dagen voor alle ongebruikte artikelen. Na ontvangst raden wij je ten zeerste aan om de artikelen te controleren. Meld het direct als de verpakking en/of inhoud beschadigd zijn bij ontvangst.

Je hebt de mogelijkheid om tot 30 dagen na aankoop geld terug te krijgen en tot 101 dagen na aankoop kun je het artikel retourneren en een tegoedbon krijgen voor onze webshop.

Als koper betaal je zelf de retourzending, indien de retourzending te wijten is aan het feit dat je de aankoop herroept.

Geretourneerde artikelen/producten moeten in dezelfde staat en hoeveelheid worden geretourneerd als ontvangen wanneer je 15 dagen na aankoop herroept. Bovendien mogen ze niet gebruikt zijn en moeten alle originele labels intact zijn.

Als blijkt dat aan het bovenstaande is voldaan, zullen we het betaalde aankoopbedrag (voor het product zelf) terugbetalen na ontvangst van de geretourneerde bestelling. LET OP: na 30 dagen kan het artikel alleen geruild worden voor een andere maat of een voucher.

* Het bovenstaande retourbeleid van 101 dagen is niet van toepassing op artikelen van Flosser Studio (artikelen met eigen print). Zodra wij je T-shirt met je eigen print hebben gedrukt, vervalt je herroepingsrecht.  

Zodra we je retourpakket hebben ontvangen en het voldoet aan onze retourvereisten, ontvang je een bevestiging dat we je geretourneerde artikelen hebben ontvangen en dat we je zo snel mogelijk terugbetalen.

Als je binnen 30 dagen je aankoop herroept. Het kan tot 14 werkdagen duren vanaf het moment dat je het pakket terugstuurt totdat we het hebben ontvangen en verwerkt. We storten het geld meestal terug op je rekening op dezelfde dag waarop je de bevestiging ontvangt dat we je artikelen hebben ontvangen. Het kan echter tot 2 weken duren voordat je het geld op je rekening ziet staan. Dat hangt volledig af van je bank en daar hebben wij geen invloed op.

Alle artikelen kunnen worden terugbetaald wanneer ze:

 • Ongebruikt zijn – je hebt de kleding gepast, maar hebt ze niet gedragen.
 • Nieuw zijn – ze zijn niet gewassen
 • Onbeschadigd zijn – retourneer het artikel als klacht als er iets mis mee is wanneer je het ontvangt
 • Een ongebroken hangtag hebben – als je de sticker uit de nek hebt gehaald, is de hangtag niet ongebroken. Laat het dus zitten terwijl je de kleding past 

Van toepassing op het verlengde retourrecht/recht op ruilen

Schoeisel en accessoires moeten worden geretourneerd met de originele doos/verpakking en stofzak en worden verzonden in een extra beschermende doos – hergebruik de doos waarin het werd verzonden. Alle labels moeten op het accessoire blijven zitten om het te kunnen retourneren. 

We raden je aan kleding, schoenen en accessoires terug te sturen in de verpakking waarin ze zijn geleverd. Plaats het retourlabel over het oude label en sluit de doos goed af, zodat ze niet opengaat tijdens het transport. Vergeet niet het retourformulier mee te sturen.

Ruilen

We bieden ook de mogelijkheid tot ruilen in geval van onjuiste maten/kleuren, mocht dit gewenst zijn. Om te kunnen ruilen, moeten de artikelen/producten in dezelfde staat en hoeveelheid worden geretourneerd, met originele labels intact en ongebruikt. Voorwaarde voor een dergelijke omruiling is ook dat je in plaats daarvan aangeeft welke maat/kleur je wilt door contact met ons op te nemen. Indien het niet mogelijk is om te ruilen, heb je de mogelijkheid om binnen 14 dagen na ontvangst van de artikelen het herroepingsrecht uit te oefenen.

Verwerken van persoonsgegevens

Je gegevens over naam, adres, telefoonnummer, enz. worden volledig vertrouwelijk behandeld en worden dus alleen gebruikt wanneer we je bestelling moeten uitvoeren. Er wordt wettelijk vereist dat we je persoonsgegevens maximaal vijf jaar bewaren. Flosser is verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens en daarom worden de gegevens op een beveiligde server opgeslagen. We delen je persoonsgegevens niet met derden. PayPal & QuickPay zijn verantwoordelijk voor de betalingsoplossing van TeeShoppen, wat betekent dat Flosser de door jou opgegeven gegevens niet verwerkt bij het gebruik van betaalkaarten.

Wij werken daarnaast met een aantal andere bedrijven die gegevens opslaan en verwerken. Bedrijven verwerken informatie uitsluitend namens ons en mogen deze niet voor eigen doeleinden gebruiken.

We werken alleen met gegevensverwerkers in de EU of in landen die je gegevens voldoende bescherming kunnen bieden. 

De verwerkingsverantwoordelijke voor flosser-pro.nl is Aspera Group ApS, waar de gegevens ook worden geregistreerd.

Indien je bent geregistreerd bij Aspera Group ApS heb je altijd het recht om bezwaar te maken tegen de registratie. Je hebt ook het recht om de informatie die wij over jou hebben geregistreerd, in te zien. Deze rechten worden gewaarborgd door de Wet bescherming persoonsgegevens en vragen in verband daarmee worden gericht aan: info@flosser-pro.nl

Copyright

De inhoud van onze website (tekst, grafieken, logo, pictogrammen, afbeeldingen en gegevens) zijn eigendom van Flosser. Elk misbruik en het kopiëren van onze materialen zonder toestemming is daarom niet toegestaan. Als je onze materialen wilt reproduceren, moet je toestemming van ons hebben. 

Klachten

Als je een klacht hebt over je aankoop, moet je je wenden tot simon@flosser.dk. Als we niet tot een oplossing kunnen komen, kun je een klacht indienen bij de desbetreffende commissie op dit gebied, als aan de voorwaarden wordt voldaan.

Center for Klageløsning (Centrum voor Klachten) 

Nævnenes Hus 

Toldboden 2 

8800 Viborg 

www.naevneneshus.dk  

Ben je consument woonachtig in een ander EU-land dan Denemarken, kun je een klacht indienen bij het online klachtenportaal van de Europese Commissie op: http: //ec.europa.eu/odr

 

DE VOORWAARDEN ZIJN VOOR HET LAATST BIJGEWERKT OP 01/01/2023

 

Standaard herroepingsformulier

(Dit formulier dien je alleen in te vullen en te retourneren, wanneer je gebruik maakt van het herroepingsrecht)

Aan:

Flosser / Shipship ApS

Industrigrenen 21

2635 Ishøj

info@flosser-pro.nl

 

Hierbij maak ik bekend dat ik gebruik wil maken van het herroepingsrecht in verband met mijn koopovereenkomst voor de volgende artikelen/diensten: _____________________________________________________________________

Besteld op: _______________________________    

Ontvangen op: _______________________________

Naam consument: ______________________________________________________________

Adres consument: ______________________________________________________________

 Handtekening consument: _________________________________________    

Datum: _________________

(alleen als de inhoud van het formulier op papier wordt ingevuld)

TOEVOEGEN AAN WINKELWAGEN

Waterflosser met speciale sproeiers (BESPAAR NU 25%)

€29,00

TOEVOEGEN AAN WINKELWAGEN